Onze Concepten

Sinterklaas, het leukste feest van het jaar! Voor jong en oud bieden wij entertainment aan die het feest van de Sint nog leuker en gezelliger maken! Wat is er bij de opwachting van de Sint nou leuker dan Beat Piet die de kinderen vermaakt met Sintspelletjes en de gaafste Sinterklaas muziek? Voor alle concepten is 1 ding gegarandeerd: het wordt een spannend feest vol gezelligheid, vrolijke muziek, gekke Pieten en vliegende pepernoten! Dit doen onze ervaren Pieten op pedagogisch verantwoorde wijze waarbij de kinderen van 2 tot 8 jaar oud centraal staan. Natuurlijk worden ook de papa’s en de mama’s bij de show betrokken.

Ga naar:

Pepernoot Beat Piet

Pepernoot Pieten Discoshow

Pepernoot Pieten Discoshow met Sint

Pepernoot Andere Sinterklaas en Pieten acts

PepernootOfferte aanvragen

 

Promo Pieten Discoshow 2014

 

 

DJ Beat Piet

DJ Beat PietDJ Piet (Beat Piet) zorgt voor het leukste feest! Kinderen die springen en swingen door de aanwezigheid van Beat Piet. De DJ Piet (Beat Piet) maakt het feest van de Sint nog leuker en gezelliger! Wat is er bij de opwachting van de Sint nou leuker dan onze Beat Piet die de kinderen vermaakt met Sintspelletjes en de gaafste Sintmuziek? En als hij eenmaal is gearriveerd: waag een dansje met de Sint tijdens de show van Beat Piet!

Deze coole Beat Piet maakt er altijd een feestje van! Met zijn vrolijkheid en aanstekelijk enthousiasme laat hij alle kinderen lekker dansen en springen op zijn muziek. Natuurlijk komen de sinterklaasliedjes aan bod, maar deze Beat Piet beschikt daarnaast over een grote collectie gave kindermuziek en remixen van top 40 muziek in Pieten Stijl.

Deze act kan uitstekend dienen als voorbereiding op de komst van de Sint en zijn intocht op uw dorpsplein of bij u op school, instelling of bedrijf. U krijgt ook de mogelijkheid om het optreden van Beat Piet volledig aan te passen aan uw wensen, evenals het programma van de ochtend/middag/avond. Beat Piet houdt tijdens een vermakelijk spektakel de kinderen met diverse leuke spelletjes 1,5 uur bezig. Een (half) uurtje langer of korter is natuurlijk ook geen probleem, wij voorzien u graag van advies en denken met u mee.

Let op: Beat Piet is puur een losse DJ Piet, het betreft hier geen totale show met geluid en licht. Het is mogelijk om bij deze podium-act Party Piet mee te laten komen met Beat Piet voor nog meer interactie met het publiek.

Terug naar de top^

Offerte aanvragen


 

Pieten Discoshow

Pieten DiscoshowEen complete show met Party Piet en Beat Piet volledig ondersteund met licht, geluid, DJ-booth en technicus. Geen zorgen meer voor het Sinterklaasfeest met dit concept en 100% feestgarantie!


Programma

Tijdens de show draaien Beat Piet en Party Piet van de “Pieten Disco” natuurlijk de coolste muziek waarop flink gedanst kan worden. Strooigoed zal uiteraard ook niet ontbreken. 

Spelletjes
Omdat meedoen veel leuker is dan alleen maar dansen, is hier door de wijze Sint ook aan gedacht. Tijdens het (standaard) 1,5 uur durende spektakel zullen de kinderen oren en ogen te kort komen voor alle spannende spelletjes die Beat Piet & Party Piet voor hen in petto hebben. Wie wil er nou niet meedoen met de “Pieten Discoshow” van Beat Piet & Party Piet?

De show bevat onder andere:

 • Pietenduo: Beat Piet (DJ) & Party Piet (Entertainer)
 • Een discoshow met geluid, een DJ-booth is stijl van Sinterklaas, lichteffecten, rookmachine en 2 bellenblazers!
 • De gaafste meezingers en kindermuziek in Sinterklaas stijl.
 • Strooigoed
 • Diverse spellen in Sint-stijl.


Uiteraard is er de mogelijkheid om de Pieten Discoshow volledig aan te passen aan de wensen van uw organisatie. Onze Pieten en ondersteunende technici en begeleiders zijn daarin zeer flexibel. Een (half) uurtje langer of korten is natuurlijk geen probleem (vooraf te bespreken), wij voorzien u graag van advies en denken met u mee. De grootte van de show wordt altijd aangepast aan het aantal kinderen.

Terug naar de top^

Offerte aanvragen


 

Pieten Discoshow met Sint

Pieten Discoshow met SintDe bovenstaande Pieten Discoshow maar nu met Sint. Een volledig kant-en-klaar concept waarbij uw organisatie volledig de regie uit handen kan geven. Onze Pieten en Sint vermaken gedurende ongeveer 1,5 uur (half uurtje langer of korter natuurlijk geen probleem als we dat vooraf weten) de kids en hun papa’s en mama’s. Heeft u zelf een Sint, of kan Sint dit jaar uw organisatie niet bezoeken; dan is bovenstaande Pieten Discoshow beter geschikt.

Programma
Vol verwachting klopt ons hart….! Beat Piet en Party Piet snappen er niks van; waar is de Sint nou? Zou hij nog wel komen? Ongeveer halverwege de show is het moment daar en zal de Sint feestelijk worden onthaald. De kinderen worden hier zeer actief bij betrokken. Een feestje voor jong en oud. Sinterklaas zal uiteraard zijn Pieten bijstaan en met het grote boek van de Sinterklaas leuke verhaaltjes over de kinderen ophalen. Mag de Sint ook de cadeautjes aan de kinderen uitdelen samen met zijn Pieten? Helemaal een fantastische beleving voor de kids natuurlijk.

De show bevat onder andere:

 • Pietenduo: Beat Piet (DJ) & Party Piet (Entertainer)
 • Een discoshow met geluid, een DJ-booth is stijl van Sinterklaas, lichteffecten, rookmachine en 2 bellenblazers!
 • De gaafste meezingers en kindermuziek in Sinterklaas stijl.
 • Strooigoed
 • Diverse spellen in Sint-stijl.
 • Sinterklaas, inclusief Meet & Greet


Uiteraard is er de mogelijkheid om de Pieten Discoshow met Sint volledig aan te passen aan de wensen van uw organisatie. Onze Pieten en ondersteunende technici en begeleiders zijn daarin zeer flexibel. Een (half) uurtje langer of korten is natuurlijk geen probleem (vooraf te bespreken), wij voorzien u graag van advies en denken met u mee. De rol van de Piet en Sint kan hierbij dus worden aangepast aan uw wensen. Zijn er een aantal Verdwaal Pieten op uw bedrijf gestrand? Geen punt; zij kunnen Beat Piet en Party Piet helpen bij de show.

Terug naar de top^

Offerte aanvragen


 

Andere Sinterklaas en Pieten acts

Andere Sinterklaas en Pieten acts a-aNaast bovenstaande exclusieve concepten heeft ons bedrijf een ruim assortiment aan andere show concepten voor het Sinterklaasfeest. De concepten zijn goed te combineren voor een totale feestbeleving. Vanuit ons eigen facilitaire bedrijf kunnen wij de volledige techniek van uw Sinterklaas intocht en/of onthaal op uw organisatie ondersteunen. Zo heeft u al het gemak bij ons onder 1 dak.

Een overzicht van het Sinterklaas entertainment is te vinden op onze website Allerlei-Artiesten.nl waarop wij ons live-entertainment presenteren. Voor het sinterklaasfeest hebben wij daar een aparte adviescategorie: klik hier om naar de pagina Sinterklaas advies te gaan. Een adviesgesprek of offerte via deze website aanvragen is natuurlijk ook mogelijk.

Terug naar de top^

Offerte aanvragen