Over ons

De Pieten Discoshow is ontstaan uit het idee dat het Sinterklaas feest nog leuker kan. Met muziek, spelletjes en leuke interactie tussen Pieten en publiek. De show richt zich vooral op bezoeken aan bedrijven en instellingen, maar ook voor public events voor het onthaal van Sinterklaas hebben wij een concept Beat Piet.

In onze shows vermaken onze DJ Piet (Beat Piet) en zijn feest Piet (Party Piet) de kinderen met een interactief programma vol muziek, spelletjes en natuurlijk veel pepernoten. Dit doen zij op pedagogisch verantwoorde wijze waarbij de kinderen van 2 tot 8 jaar oud centraal staan. Natuurlijk worden ook de papa’s en de mama’s bij de show betrokken.

De meeste shows werken toe naar het onthaal van Sinterklaas (soms komt Sint op eigen gelegenheid, soms komt Sint met onze Pieten mee naar uw bedrijf). Samen met de kinderen onthalen Party Piet en Beat Piet de Sint. Sint wordt vervolgens uitgebreid geholpen met het uitdelen van de cadeautjes en het zingen van liedjes met de kinderen.

Lukt het Sint dit jaar niet om bij jullie langs te komen? Geen punt voor onze Pieten! Dan kunnen zij ook zonder Sint de cadeautjes uitdelen of een leuke interactieve show verzorgen voor de kinderen waarin de muziek en spel centraal staan met of zonder cadeautjes.

De Pieten Discoshow is onderdeel van MEB Rotterdam. MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in entertainment en techniek en de combinatie daarvan. Naast drive-in shows, DJ’s, plug-and-play disco-apparatuur en maatwerk thema discoshows vertegenwoordigt MEB Rotterdam ook artiesten. Specialiteit is het adviseren van opdrachtgevers over techniek en entertainment op basis van onze jarenlange ervaring uit het werkveld. MEB Rotterdam is gevestigd in Rotterdam. MEB Rotterdam werkt door heel Nederland en daarbuiten.

Voor een overzicht van de concepten kijkt u hier. Voor het opvragen van een offerte kunt u ook direct doorklikken naar ons offerteformulier.

Deze website en de inhoud ervan zijn auteursrechtelijk beschermd. Bekijk de Copyright/Disclaimer pagina voor meer informatie.